| Autor |
Saint Seiya PS3 |
~davis-gold saint Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-07-2010 11:00 |
|
|
Hej otóż właśnie wczoraj obejrzałem ostatni odcinek SS Hades Elysium (Zakończenie mnie n a prawdę zaskoczyło) I tak sobie pomyślałem że na ps2 zostały wydane 2 gry z Serii SS , a co z PS3 w dobie next genów nie wyszła żadna gra Z tej serii dlatego wczoraj napisałem do developerów Maila z prośbą o utworzenie Tej gry na PS3. A w odpowiedzi dostałem
Hi,
Thanks for your feedback we really appreciate it.
Its great to see that youre a fan of the game and well report your comments back to the team.
Best,
Tom
Czyli z tego wnoiskuję że jakieś minimalne szanse Chyba że jakąs petycję utworzyć czy coś. Jak myślicie ? Może macie jakieś sugestie? |
|
| Autor |
|
@Fundusz zdrowia
Reklamator

Postow: x^n
Miejscowosc: Serwer
Data rejestracji: Always |
| Dodane dnia 29-07-2010 11:00 |
|
|
|
|
|
|
| Autor |
RE: Saint Seiya PS3 |
~aquarius15 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 29-07-2010 18:11 |
|
|
Petycja nic ci nie da(już była jedna w sprawie emitowania odcinkow ss na pulsie) i oczywiście bylo nas za malo zeby to cos dalo,wiec ta opcja raczej odpada.Jedyne co pozostaje to mieć nadzieje że przynajmniej rozpatrzą tą sprawe i może kiedyś taka gra powstanie.
http://fc04.deviantart.com/fs47/f/2009/235/b/7/aquarius_degel_by_anheitianm_by_beusstaflex.jpg |
|
| Autor |
~TyskiPl Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-07-2010 09:54 |
|
|
Petycja nie wyszła, bo ją źle utworzyłem, taka prawda - nie trzeba było podawać danych, a niektórzy idioci się przyznawali, że głosują 3-i raz.
Ale zgadzam się, że petycja nic nie da. Sam chętnie bym na mojej czarnuli zagrał w Rycerzy Zodiaku, ale teraz liczy się kasa w tym przemyśle, nie fajne gierki typu Crash, czy Rayman ;P Dwie części SS sprzedawały się dobrze w Japonii, poza nią słabiej, bo bądźmy szczerzy, że to uniwersum jest w cieniu Dragon Balla. Tak więc jeśli nie będzie zysków na miarę Dragon Balla lub Tekkena, to możemy sobie jedynie pomarzyć. Malutka szansa, że wyjdzie gra, kiedy skończą wszystkie serie Lost Canvas nawiązująca do tej serii.
574x212 [PNG]
Zapraszam do rejestrowania się na polskiej Saint Seiya Wikia i pomagania w tworzeniu artykułów!! www.pl.saintseiya... |
|
| Autor |
~aquarius15 Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-07-2010 20:40 |
|
|
Już sobie wyobrażam co to będzie jak powstanie gra lost canvas na ps3 nie bede sie mogl od niej oderwać grafa bedzei wyrąbista,ataki zarąbiście przetstawione(sam miodzio)
http://fc04.deviantart.com/fs47/f/2009/235/b/7/aquarius_degel_by_anheitianm_by_beusstaflex.jpg |
|
| Autor |
~davis-gold saint Użytkownik
|
| Dodane dnia 31-07-2010 20:38 |
|
|
No tak właśnie zacząłem oglądać Lost Canvas już za mną 3 odcinek ile wszystkich odcinków jest tej serii ale bardzo bym się cieszył gdyby jakaś gra z tej serii powstała na next genach no kurczę jak wychodzą jakieś mniej znane gry na podstawie anime to dlaczego ta ma nie wyjść. |
|
| Autor |
~TyskiPl Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-08-2010 01:07 |
|
|
Nie ekscytujcie się tak, zwłaszcza ty aquarius, bo niestety realia są takie, że gry o Rycerzach Zodiaku, Dragon Ballu i Naruto wyszły od tego samego producenta - Namco Bandai. Do czego zmierzam? Że Rycerze Zodiaku miały niestety dużo gorszą grafikę od pozostałych dwóch tytułów, nie zważając na to, o jakiej platformie mówimy (a mówimy o PS2). Tak więc obawiam się, że mimo wielkich możliwości obliczeniowych PS3, Lost Canvas wyszłoby niestety z równie kiepską grafiką, co poprzednie części.
574x212 [PNG]
Zapraszam do rejestrowania się na polskiej Saint Seiya Wikia i pomagania w tworzeniu artykułów!! www.pl.saintseiya... |
|